Ældre og motorcykler
Uncategorized

Ældre og motorcykler

Alt for ofte har vores ældre, som er kommet på plejehjem ikke ret mange spændende oplevelser at glæde sig over i deres hverdag. Derfor var det da også en stor sensation for mange af beboerne på Gråsten plejecenter, da de for nylig fik tilbuddet om at få en tur på motorcykel – tilbud som skabte stor glæde og som mange tog imod med stor begejstring. Det blev da også til adskillige ture for Steen Petersen og Lars Christensen, som var de ansvarlige for at give de gamle en rundtur i byen. De to motorcyklister kommer fra motorcykelklubben DLHG og har prøvet det med at køre med ældre mennesker på bagsædet før, for der er mange ældre mennesker, som elsker motorcykler, og det nyder motorcyklisterne som give dem en tur også godt af, da det glæder dem at kunne give de ældre en god oplevelse.

Tilbage til ungdommen på en motorcykel

Der er generelt en tendens til at glemme, at de gamle, som sidder på et plejehjem, også engang har været unge. Men de har, og ligesom alle andre unge mennesker, også prøvet alt muligt forskelligt og sjovt. De har haft drømme – de har fået et første kys, og de har haft hobbyer. For nogle af dem har deres passion været at køre på motorcykel i deres unge dage, mens andre måske har måtte nøjes med at drømme om det. Derfor var der både nogle som havde prøvet at køre på motorcykel før og nogle, som aldrig havde prøvet det, der takkede ja til en køretur på motorcykel for nylig på Gråsten plejecenter. Det kunne tænkes, at grunden til at Motorcykler skaber glæde hos de ældre, er, at det ligesom er en måde at komme tilbage til ungdommens glade dage for dem, når de føler friheden igen på de to hjul.

Motorcykler er ikke for alle

Selv om at der er mange ældre mennesker, der elsker at køre på motorcykel – hvad enten det er på bagsædet – eller om de selv kører den, så er det dog ikke alle, der er i stand til sådan en udfordring mere. Har du en ældre, der kan nyde friheden på en motorcykel endnu, så er, både du og den ældre motorcyklist heldige fordi i har en masse sjove oplevelser, som i kan snakke om og hygge jer med. Men til dem, der er afskåret for den slags fornøjelser, er der andre gode muligheder. Blandt andet hos BGA Nordic, hvor at i kan finde en masse sjove ting, som i kan fordrive tiden med, og som vil være med til at give jer nogle sjove og uforglemmelige oplevelser sammen som både den ældre, og du vil nyde godt af, og som kan være med til at give jer nogle skønne minder.