Hyggekørsel og smukke løb
Uncategorized

Hyggekørsel og smukke løb

Sommertiden byder på hyggeture og dejligt samvær for motorcykelentusiaster over hele landet. Måske har man en maskine af ældre dato – måske ligefrem en veteranmaskine – og hygger sig med en flok kammerater, når turen går ud ad landevejen i de lune måneder og lyse nætter.

Vi kender rigtig mange, som ikke kører motorcykel til daglig, men som har en maskine stående i garagen, som kommer frem, når vejret er godt, og kammeraterne har indbudt til en tur ud i det grønne landskab. Vi møder dem tit, når vi selv er ude at køre – og hånden ryger op til motorcykelhilsen, sådan som det sig hør og bør. Måske går turen til Danmarks Motorcykel Museum i Stubbekøbing, hvor man kan se en masse spændende cykler udstillet.

For mange er sommerturene en udflugt væk fra det worksystem, som de lever med i det daglige og et velkomment pusterum.

Nogle vælger også at deltage i Classic Road Racing, som traditionelt finder sted i Aarhus, men i år er det klogt at holde øje med, om dette og andre lignende løb bliver gennemført – meget er udsat pga. udbruddet af coronavirus.

Planlæg en lille ferie

Nu er det blevet tilladt igen at tage på ferie i blandt andet Tyskland, og det kan give anledning til gode hyggeture med motorcykelkammeraterne. En tur ad vejene langs kysten fra Flensborg til Kiel er naturskøn og fyldt med hyggelige småbyer, hvor man kan få et godt måltid mad. Så det kan være rigtig fint at planlægge en lille ferie i det tyske. Mange motorcykelklubber tager også tit en tur til Harzen – der er naturskønt, og området ligger så tilpas tæt på Danmark, at det er til at overkomme at køre derned også på en ældre maskine.