Sådan indretter du et fedt motorsportsværelse
Uncategorized

Sådan indretter du et fedt motorsportsværelse

Danmark er et rigtig sportsland, og selv om det mest er fodbold, håndbold og cykling der hitter blandt borgerne, så har motorsporten også oplevet stigende popularitet over de seneste årtier. Det skyldes formentlig blandt andet, at danske racerkørere såsom Kevin Magnussen og Tom Kristensen har gjort sig godt bemærket i henholdsvis formel 1 og Le Mans, og at der også er et utal af danske speedwaykørere der har holdt fanen højt. Er du også vild med motorsport? Så overvej at indrette dit helt eget motorsportsværelse i din bolig. Her kan du dyrke din interesse for sporten. Læs med her og få inspiration til hvordan du kommer i gang.

Indret dig med fototapet

Motorsportsstemningen skal naturligvis have plads til at udfolde sig på værelset. Overvej derfor at finde et relevant fototapet på webshoppen Familietapeter.dk, og hæng det så på væggen. Du skal nok kunne finde nogle hæsblæsende tapeter, og måske endda nogle med biler som motiv.

Lad fladskærmen dominere

De fleste med et motorsportsværelse benytter det til at se formel 1, speedway og så videre. Meget gerne sammen med venner og bekendte, som også interesserer sig for motorsport. Du skal derfor naturligvis også have en fladskærm på væggen. Lad den meget gerne dominere i rummet, så alle kan se med.

Hvis du skal imponere dine venner endnu mere, så overvej at købe et lærred og en projektor i stedet. Så kan du omdanne værelset til en helt lille biograf, og efterfølgende invitere dem forbi hver gang der er motorsport på TV.