Din egen bar derhjemme
Uncategorized

Din egen bar derhjemme

Mange, især mænd, har en drøm om at havde deres egen bar derhjemme. Det ser drøn smart ud, og det er dejligt at have et bredt udvalg af alkohol på lager. Har man for eksempel gutterne ovre til en fodboldkamp, kan man nemt starte en spontan fest i baren, hvis det går ens hold godt. Man kan selvfølgelig også trøste sig med nogle kraftigere drinks, hvis det går ens hold dårligt.Et oplagt sted i hjemmet at placere sin bar er i et kælderrum. Dermed er man lidt på afstand fra resten af sin husstand, som ikke nødvendigvis synes, det er fedt at blive forstyrret af den lettere højrystede larm, som vil kunne forekomme, når I ser sport, eller blot indtager en stigende mængde af alkohol.

Indretning af baren

Når du skal indrette din bar, er der flere overvejelser, som du skal gøre dig. Du skal finde ud af, hvilket rum, som vil være mest passende. Derefter skal du vælge, hvilke farver, der skal være på væggene. Hvilken stemning ønsker du at fremme? Skal det være mørkt og huleagtigt, skal det være farverigt og signalere fest, eller skal det være lyst? Dernæst skal du finde de rette møbler. Når hele indretningen er på plads, så er det tid til at finde det rette indhold. Det er vigtigt at have den rigtige alkohol i baren, og gerne et bredt udvalg. Hav gerne dine egne favoritter, men det er også vigtigt, at have noget, som dine venner også kan lide. Du har en bar, for at have gæster, for at samle dem og for at imponere dem. Ellers kunne du sagtens nøjes med at have et barskab til dig eget behov.

At være vennernes samlingspunkt

Hvis du er typen, som elsker at have vennerne samlet, kan lide at være vært, samt holder af at have arrangementerne hjemme hos dig selv, så er det helt fantastisk med en hjemmebar. Med en bar, vil dine venner også foretrække at mødes hos dig. Det er jo også langt billigere, end at gå på bar og købe sin alkohol der til overpris. Hvis du ønsker at peppe din bar op i en festlig stemning eller give den et tema, så kan jeg anbefale dig at tjekke siden Partyking.dk ud. Her finder du en masse lir for enhver smag. Du kan også nemt skifte dit festtema ud. Her er alt fra pynt, kostumer og tilbehør til din bar til ølbrygningskit, bageartikler og catering. Det kan helt klart anbefales med en hjemmebar, hvis du har pladsen til det. Både du og dine venner vil elske det, da det er dejligt at have et sted at samles.